Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.09.2018

Олег Жученко: Керівник підприємства, яке займалося реконструкцією «Вікторії», підозрюється у привласненні майже півмільйона грн з бюджету

-

 

У вівторок, 04 вересня, прокурор Одещини Олег Жученко повідомив про хід розслідування кримінального провадження за фактами привласнення, розтрати майна та службового підроблення під час будівництва та реконструкції табору «Вікторія».

«У рамках кримінального провадження прокуратура спільно з поліцією повідомили про підозру директору субпідрядної організації, яка за договором виконувала роботи з реконструкції приміщень міського дитячого оздоровчо-спортивного комплексу «Вікторія», - повідомив Олег Жученко.

Керівник товариства з обмеженою відповідальністю підозрюється у привласненні частини бюджетних коштів, отриманих від міської ради на виконання робіт, шляхом службового підроблення будівельної документації.  

Так, директор підприємства безпідставно завищив вартість ремонтно-будівельних робіт за рахунок завищення єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, що відобразив в актах приймання виконаних робіт.

Кожен акт підписано та засвідчено печаткою товариства з обмеженою відповідністю, на підставі яких в подальшому директор фірми заволодів бюджетними коштами у сумі понад 400 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст.366 КК України здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області  

 

кількість переглядів: 2831