Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.09.2018

Протидія обігу наркотиків у дії – обвинувачені за вирощування маку у Татарбунарах та підозрювані в Роздільнянському районі (ФОТО)

-

Органи прокуратури Одещини спільно з поліцією працюють над ліквідацією місць вирощування, виробництва та подальшого розповсюдження наркотичних засобів на території регіону.

Так, Білгород-Дністровська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно мешканки м. Татарбунари, яка  незаконно вирощувала на земельній ділянці поблизу будинку снотворний мак (ч. 1 ст. 310 КК України). У ході обшуку правоохоронці вилучили понад 400 кущів цієї рослини.

Також з серпня цього року у суді слухаються ще два аналогічні обвинувальні акти стосовно «агрономів» з Татарбунарського району. Там правоохоронні органи під час слідчих дій вилучили більш ніж 350 кущів маку.

Крім того прокурори Роздільнянської місцевої прокуратури спільно зі співробітниками поліції  під час обшуку у дачному будинку біля с. Мале виявили тепличне приміщення, у якому вирощували розслини коноплі. У результаті обшуку вилучено майже 50 кущів.

Організатору теплиці правоохоронці вже повідомили про підозру у незаконному посіві та вирощуванні конопель (ч. 1 ст. 310 КК України).

Робота на вказаному напрямку триває.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 2275