Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.09.2018

Під час обшуків правоохоронці виявили вартісну колекцію картин та монет у фігуранта корупційної схеми з Одеської митниці (ФОТО)

-

  Під час обшуків у керівника управління Одеської митниці правоохоронці виявили цілу колекцію картин та монет, а також кошти. Так, у квартирі посадовця та на горищі над нею вилучили близько 1000 монет різних номіналів та металів, що датуються ХVII-XX століттями, майже 70 картин, ікони, а також 63 тис доларів США та 50 тис грн.

  Наразі у рамках розслідування за ст. 366-1 КК України за фактом декларування недостовірної інформації перевіряються дані щодо можливого ухилення від подання відомостей про придбання вказаних цінностей.

   Нагадаємо, 18 вересня слідчі прокуратури спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки в Одеській області та Головного управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби під час одержання хабара викрили посадовців митниці.

   Керівник одного з управлінь Одеської митниці разом із підлеглим головним державним інспектором вимагали та отримали від  представника приватного підприємства 3000 доларів США неправомірної вигоди.

    За ці неправомірні кошти митники обіцяли вирішити питання про відкриття та експлуатацію митного складу тимчасового зберігання площею понад 350 м кв, що розташований в одному з районів Одещини.

     Посадовці затримані під час вчинення злочину.

     Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 3228