Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2019

Олег Жученко: Діяльності злочинного угруповання, що займалося махінаціями з нерухомістю, сприяв один з працівників місцевих прокуратур (ФОТО)

-

Під час розслідування протиправної діяльності злочинного угруповання з 9 фігурантів, що займалося квартирними оборудками, правоохоронці встановили причетність до сприяння їх функціонуванню співробітника місцевої прокуратури.

Про це 08 квітня повідомив прокурор Одещини Олег Жученко під час спільного брифінгу за участі керівника Управління захисту економіки в Одеській області Олексія Семенцова та начальника Управління Служби безпеки в області Олександра Довженка.  

«Недобросовісний співробітник за даними слідства «допомагав» вирішувати питання про повернення вилучених коштів та зміну запобіжних заходів», - деталізував Олег Жученко.  

Працівника Білгород-Дністровської місцевої прокуратури, який оцінив свої послуги у 10 тис доларів США хабара, затримали у неділю.

Загалом правоохоронні органи підтвердили 6 фактів привласнення квартир шахрайськими діями злочинної групи, діяльності якої сприяв працівник прокуратури.

Ватажок угруповання вже притягувався до відповідальності за шахрайство з нерухомістю, у тому числі з землею в Лиманському районі Одещини.

Крім того під час обшуків помешкань фігурантів квартирних оборудок правоохоронні органи вилучили цілий арсенал зброї: 7 реактивних протитанкових гранат «РГД - 22», 8 тротилових шашок, електродетонатори, під ствольний гранатомет тощо.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2419