Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.09.2019

Оголошення щодо забудови земельної ділянки з метою будівництва житла для працівників прокуратури Одеської області у м. Южне

-

Рішенням сесії Южненської міської ради від 19.07.2018 № 1075-VII, затверджено проект землеустрою щодо відведення у постійне користування прокуратурі Одеської області під будівництво односекційного багатоповерхового будинку за адресою: м. Южне Одеської області, в ІІ мікрорайоні, земельної ділянки площею 0, 5079 га (кадастровий номер 5111700000:02:006:0190). Право постійного користування земельною ділянкою зареєстровано 06.08.2018.

У зв’язку з цим, компаніям – забудовникам пропонується надіслати на адресу прокуратури Одеської області: м. Одеса, вул. Пушкінська, 3, комерційні пропозиції щодо співпраці по будівництву житла на земельній ділянці, відведеній прокуратурі Одеської області з метою забезпечення житлових прав працівників прокуратури Одеської області.

При подачі комерційних пропозицій необхідно врахувати, що вартість 1 кв. м. загальної площі квартир у збудованому будинку повинна визначатись відповідно до Порядку визначення та застосування показників опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України, затвердженого наказом Державного комітету України з будівництва та архітектури від 27 вересня 2005 року № 174 та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 1 березня 2018 року № 46.

Площа квартир, яка підлягатиме передачі прокуратурі Одеської області має відповідати площі земельної ділянки, її місця розташування, приблизної експертної вартості та кількості прокурорсько-слідчих працівників, що потребують забезпечення житлом.

При цьому частка однокімнатних та двокімнатних квартир повинна складати не менше 80% загальної площі житла.

Строк передачі прокуратурі готового житла (квартир) не може бути більше 12 місяців від дня підписання договору про забудову земельної ділянки.

Обов’язковою умовою комерційної пропозиції є можливість передачі майбутнім забудовником житлових приміщень (квартир) у інших, збудованих (введених в експлуатацію) будинках на момент укладення договору про забудову земельної ділянки та їх територіальне розміщення поблизу земельної ділянки, що перебуває у постійному користуванні прокуратури Одеської області, та (або) місця роботи.

кількість переглядів: 495