Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2020

Правоохоронці викрили на вимаганні хабара службовця райадміністрації в Одесі (ФОТО)

За процесуального керівництва прокурорів Одещини сьогодні, 08 травня, за підозрою у вчиненні корупційного злочину затримано службовця Малиновської районної державної адміністрації Одеської міської ради (ч. 3 ст. 368 КК України).

За процесуального керівництва прокурорів Одещини сьогодні, 08 травня, за підозрою у вчиненні корупційного злочину затримано службовця Малиновської районної адміністрації Одеської міської ради (ч. 3 ст. 368 КК України).

З’ясовано, що чоловік вимагав та отримав від одесита неправомірних 500 доларів США за не притягнення до адміністративної відповідальності. За вказану суму «винагороди» службовець обіцяв не складати відповідних документів реагування за проведення будівельних робіт без відповідного дозволу.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться невідкладені слідчі дії, після завершення яких буде вирішено питання щодо оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу разом з відстороненням від посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Малиновського відділу поліції за оперативного супроводу співробітників УСР в Одеській області ДСР НП України.

 Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2038