Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.07.2020

Прокуратура: правоохоронці відповідатимуть у суді за розбійний напад на фермера (ФОТО)

Прокурори обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно діючого та колишнього працівників поліції, підозрюваних у розбої (ч. 3 ст. 187 КК України).

Прокурори обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно діючого та колишнього працівників поліції, підозрюваних у розбої (ч. 3 ст. 187 КК України).

Нагадаємо, що наприкінці січня поточного року прокурори спільно зі слідчими ТУ Державного бюро розслідувань у Миколаєві за оперативного супроводу співробітників Одеського управління ДВБ НП України затримали поліцейських під час вчинення розбійного нападу.

Так, до правоохоронних органів надійшла інформація про те, що 27-річний співробітник підрозділу спецпризначення поліції разом з 29-річним чоловіком, який звільнений з лав правоохоронців у 2019 році, намагається організувати розбійний напад на фермера в Окнянському районі для заволодіння коштами.

З метою захисту життя та здоров’я громадян правоохоронці попередили напад на підприємця, під час якого діючого поліцейського затримали в будинку потерпілого. Ще одного нападника затримали в Одесі.

За клопотанням прокуратури підозрювані наразі перебувають під вартою.

На даний час співробітник поліції звільнений з лав правоохоронних органів.

 

 Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 1643