Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.10.2020

Прокуратура: підозрюваний у нелюдському вбивстві подружжя у Шабо опинився за ґратами

За клопотанням прокурорів Білгород-Дністровської місцевої прокуратури взято під варту підозрюваного у вбивстві подружжя в с. Шабо Білгород-Дністровського району.

За клопотанням прокурорів Білгород-Дністровської місцевої прокуратури взято під варту підозрюваного у вбивстві подружжя в с. Шабо Білгород-Дністровського району.

Слідством з’ясовано, що у 2018 році підозрюваний взяв у борг три водних велосипеда – катамарана вартістю 7 тис дол США у свого односельця – місцевого підприємця, який надавав послуги відпочиваючим по катанню на водних мотоциклах, водних велосипедах та водних атракціонах у Затоці.

Також чоловіки письмово домовились, що підприємець поступиться одним із своїх місць здійснення господарської діяльності на пляжі.

Проте, у травні цього року 51-річний зловмисник, не бажаючи виконувати свої боргові зобов’язання та поступатися місцем ведення бізнесу, озброївся пістолетом та прийшов до свого кредитора додому, де застрелив його та дружину.

Правоохоронці затримали підозрюваного та під час обшуку його домоволодіння вилучили знаряддя вчинення злочину - пістолет Макарова.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Білгород-Дністровського відділу поліції за п. 1 ч. 2 ст. 115 та ч. 1 ст. 263 КК України.

 

!За цей злочин Законом передбачено до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Одеської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1677