Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.08.2015

ЗВЕРНЕННЯ ДО ГРОМАДСЬКОСТІ

-

Пріоритетним напрямком роботи органів прокуратури Одещини є розслідування кримінальних проваджень, пов'язаних із перешкоджанням волевиявленню учасників мирних акцій протесту під час Революції Гідності.
У зв'язку з цим, особливої уваги заслуговує будь-яка корисна інформації щодо причетності громадян, високопосадовців до організації протиправних заходів, у тому числі відправлення так званих "тітушок" для перешкоджання волевиявленню громадян під час мирних зібрань у м. Києві та на всій території України.
19 лютого 2014 року біля Одеської обласної державної адміністрації сталися трагічні події – масовий напад невідомих осіб на учасників мирного пікету одеської громадськості проти вбивств учасників Євромайдану в Києві.
Правоохоронними органами проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами побиття громадян, у тому числі журналістів, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 171 (перешкоджання діяльності журналістів), ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою) Кримінального Кодексу України.
За результатами розслідування у квітні цього року Приморським районним судом м. Одеси громадянина засуджено за перешкоджання професійній діяльності журналіста «5 каналу». 
У лютому минулого року на офіційному сайті ГУМВС області були розміщені фотографії з обличчями декількох нападників. На теперішній час міжвідомчою групою разом з громадською ініціативою «Група 19 лютого» вибірку доповнено.
Слідством встановлено, що у вказаних подіях, поряд з мешканцями східних областей України, приймала участь велика кількість мешканців Одеси та Одеської області.
Просимо впізнати їх та надати інформацію про ці та інші факти за вказаними контактами.  
Міжвідомча робоча група прокуратури області та ГУМВС України в Одеській області:
контакти: 048-779-44-72, 048-770-55-24, 048-743-60-35, https://www.facebook.com/profile.php?id=100008824752277,   public.info.odessa@ukr.net
 
«Група 19 лютого», громадська ініціатива з поновлення і оприлюднення тодішніх подій:
контакти: 098 697-46-58,  [email protected]
 
                             
                                     
               
                      
        
           
      
         
       
       
           
   
 
Get the Flash Player to see this player.
 

кількість переглядів: 4893