Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.03.2015

Прокуратурою області встановлено причетність колишнього замначальника міліції регіону до подій 19 лютого 2014 року

-

   Пріоритетним напрямком роботи органів прокуратури Одеської області є розслідування кримінальних проваджень, пов'язаних із перешкоджанням волевиявленню учасників мирних акцій протесту під час Революції Гідності.
   Так, завдяки вжитим прокуратурою заходам, установлено причетність до побиття 19.02.2014 громадян-учасників мирного пікету біля будинку ОДА та журналістів колишнього заступника начальника ГУМВС України в області. Про це у ході брифінгу для центральних та регіональних ЗМІ за участю представників громадськості повідомив заступник прокурора області Павло Закерничний.
    Стосовно колишнього міліціонера складено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК (службова недбалість).
     Наразі вказаного громадянина оголошено у розшук.
    У ході розслідування цього резонансного кримінального провадження слідчі органи активно взаємодіють з одеською громадськістю.
    Крім того, правоохоронні органи працюють над виявленням та притягненням до відповідальності громадян, високопосадовців, причетних до організації протиправних заходів, у тому числі відправлення так званих "тітушок" для перешкоджання волевиявленню громадян під час мирних зібрань у м. Києві та на всій території України.

     Прес-служба прокуратури Одеської області

  

 

Get the Flash Player to see this player.

 

кількість переглядів: 3244