Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.10.2015

Олег Жученко: повідомлено про підозру громадянам, які за винагороду продали своє право голосу та змінили місце реєстрації

-

На території Затоківської селищної ради правоохоронцями виявлена масова реєстрації громадян, які не є мешканцями цього населеного пункту. Слід зазначити, що таке «переселення» може вплинути на об’єктивність результатів місцевих виборів.
Прокуратура Одеської області жорстко та принципово реагує на порушення виборчого законодавства та пильно слідкує за додержанням законності під час виборчого процесу. Нагадаємо, що на цьому акцентував увагу на спільному брифінгу керівників правоохоронних органів регіону очільник відомства Давід Сакварелізде.
Так, у ході розслідування кримінального провадження днями повідомлено про підозру трьом особам, які отримали незаконну винагороду за тимчасову реєстрацію місця проживання та надання свого голосу за одного з кандидатів на посаду мера Затоки. Про це у ході брифінгу повідомив заступник прокурора Одеської області Олег Жученко.
Прокурор також наголосив увагу присутніх на тому, що кримінальна відповідальність настає не лише для безпосередніх виконавців підкупу виборців, але і для організаторів таких протизаконних дій.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
     

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

Get the Flash Player to see this player.

 

кількість переглядів: 1373