Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2017

У рамках розслідування трагічних подій у таборі «Вікторія» прокуратура повідомила про підозру у службовій недбалості посадовій особі ГУ ДСНС в області (ВІДЕО)

-

Слідчі прокуратури Одеської області здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами службової недбалості посадових осіб державних органів та органів місцевого самоврядування, що призвело до трагічних наслідків у дитячому таборі «Вікторія» (ч. 2 ст. 367 КК України).

У ході розслідування прокуратура Одещини повідомила про підозру посадовцю Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області у неналежному виконанні службових обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки. Про це під час брифінгу у вівторок, 31 жовтня, повідомив прокурор Одеської області Олег Жученко.

За даними слідста, керівник райвідділу ДСНС не вжив необхідних заходів щодо часткового чи повного зупинення роботи табору, у той час як був належним чином проінформований, що на об’єкті упродовж 2016  - 2017 років виявлено та задокументовано ряд суттєвих порушень Закону у сфері техногенної та пожежної безпеки, які становили потенційну небезпеку для життя та здоров’я людей.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, у ході розслідування прокуратура Одеської області 03 жовтня повідомила про підозру у службовій недбалості колишньому заступнику Одеського міського голови.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

 

кількість переглядів: 4488