Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2018

Прокуратура Одещини завершила розслідування стосовно поліцейського та його знайомого, обвинувачених у замаху на вбивство та залишенні у небезпеці дільничного

-

Прокуратура Одещини скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього співробітника патрульної поліції та громадянина, обвинувачених у замаху на вбивство та у залишенні без допомоги чоловіка, який перебував у небезпечному для життя стані, що спричинило тяжкі наслідки.

У листопаді 2017 року обвинувачені вживали алкогольні напої на подвір’ї поблизу будинку по вул. Паустовського в Одесі.

В подальшому під час сварки поліцейський вистрелив дільничному в голову з травматичного пістолета, унаслідок чого потерпілий отримав вогнепальне проникаюче поранення голови.

Один з обвинувачених, усвідомлюючи, що поранений чоловік перебуває у небезпечному для життя стані, не викликав швидку допомогу та не звернувся до оточуючих, а покинув місце правопорушення.

Завдяки вчасним реанімаційним заходам потерпілого вдалося врятувати. Після госпіталізації медики встановили, що чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми голови та перелому основи черепу.

Наразі одного з обвинувачених звільнено з посади інспектора Управління патрульної поліції у м. Одесі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 та ч. 3 ст. 135 КК України здійснювали слідчі прокуратури Одеської області.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2534