Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2018

Олег Жученко: правоохоронні органи встановили причетність трьох осіб до скоєння замаху на життя громадського діяча та журналіста (ФОТО)

-

  Відбувся брифінг прокурора Одеської області Олега Жученка за участі керівника Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна та начальника Управління Служби безпеки України в Одеській області Олександра Довженка щодо розкриття резонансного злочину – замаху на життя громадського активіста та журналіста.  

   Олег Жученко повідомив, що вже декілька тижнів щоденно працює спільна група зі співробітників прокуратури, Національної поліції та Управління Служби безпеки над розкриттям злочину та завдяки спільним заходам вже встановлено причетність до замаху трьох осіб.

    Найближчим часом їм буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

    Прокуратура Одещини звертатиметься до суду з клопотанням про взяття цих осіб під варту.

    Наразі тривають обшуки, у ході яких сьогодні виявлено вогнепальну зброю.

   Також прокуратура спільно з поліцією та УСБУ відпрацьовує інформацію щодо причетності цих фігурантів до скоєння інших тяжких злочинів на території Одеси та області.

   Крім того прокурор області Олег Жученко подякував потерпілій стороні у кримінальному провадженні за постійну взаємодію та конструктивний діалог.

   На теперішній час правоохоронні органи працюють над встановленням та затриманням інших осіб, причетних до замаху на вбивство двох громадян.

       Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

кількість переглядів: 2374