Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2018

За клопотанням прокуратури взято під варту мешканця м. Южне, який три години поспіль знущався над маленьким хлопчиком

-

 

За клопотанням Комінтернівської місцевої прокуратури 02 жовтня судом взято під варту без права на заставу підозрюваного у насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприродним способом, вчиненого стосовно   8-річного хлопчика.

Скориставшись тим, що дитина залишилася без нагляду, зловмисник повів хлопчика до багатоповерхового будинку, в якому мешкав. Піднявся з ним на технічний поверх у ліфтову, де протягом кількох годин бив та вступав у статеві зносини.

Зранку ґвалтівник втік до іншого населеного пункту, та протягом декількох годин його викрили і затримали співробітники поліції.

Слід зазначити, що нещодавно мати малолітнього притягалась до адміністративної відповідальності за систематичне невиконання свої обов’язків по вихованню сина.

Вирішується питання про позбавлення її батьківських прав. Дитину тимчасово влаштовано до медичного закладу для лікування та подальшої реабілітації.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Южненського відділу поліції за ч. 3 ст. 153 КК України.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

кількість переглядів: 2548