Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2018

За бюджетні розкрадання на 2 млн грн відповідатимуть у суді посадовець райдержадміністрації та двоє його спільників

Замість необхідного водогону для людей у селі в Біляївському районі – недобудовані конструкції або, як чиновники та підприємці нажилися на будівництві за бюджетний кошт 

  Прокуратура Одещини направила до суду обвинувальний акт стосовно трьох фігурантів злочинної схеми привласнення коштів з бюджету.

  Перед судом постануть посадовець Біляївської районної державної адміністрації, директор приватного підприємства та інженер технічного нагляду.

  У 2012 році ділки підробили офіційні документи про проведення капітального ремонту системи зовнішнього водопостачання с. Градениці.

   Роботи були виконані частково або не проведені взагалі, у той час як акти виконаних робіт, підписані фігурантами, свідчили про повне завершення будівництва та обґрунтоване освоєння коштів.

   Унаслідок реалізації протиправної схеми підозрювані привласнили понад 2 млн грн, виділених на будівництво суспільно важливого об'єкту.

   Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного управління Національної поліції в Одеській області за ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України.

 

    Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2303