Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.10.2018

Протидія тероризму в дії – відповідатиме у суді одесит, який у складі «ЛНР» протистояв українським військам

      Чоловік протистояв українським військовим, задіяним в антитерористичній операції  поблизу м. Антрацит та с.Сокільники Новоайдарського району на Луганщині

 

         Прокуратура Одещини скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 45-річного підозрюваного у злочинах проти громадської безпеки та недоторканості держкордону.

         Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Управління Служби безпеки в Одеській області (ч. 1 ст. 258-3,  ч. 1 ст. 332-1 КК України).

         У березні 2015 року цей чоловік з метою заподіяння шкоди інтересам держави виїхав з Одеси через територію АР Крим, чим порушив встановлений  порядок в’їзду та виїзду з тимчасово окупованої території України.

         Прибувши на тимчасово непідконтрольну територію Луганської області, він вступив до незаконного збройного формування терористичної організації «ЛНР».

         У складі силового блоку так званої «Казачьей Национальной гвардии Всевеликого войска Донского» у 2015 році він приймав активну участь  у збройному протистоянні  працівникам правоохоронних органів України та Збройним Силам України, задіяним у проведенні антитерористичної операції      в населених пунктах поблизу м. Антрацит та с. Сокільники  Новоайдарського району Луганщини.

          Наразі за клопотанням обласної прокуратури підозрюваний перебуває під вартою.

 

         Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

кількість переглядів: 2479