Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2018

Представники правоохоронних органів Одеської області обговорили результати роботи та шляхи протидії злочинності (ФОТО)

-

В обласній прокуратурі під головуванням прокурора Одещини Олега Жученка відбулася координаційна нарада правоохоронних органів за участі керівника Головного управління Національної поліції в області Дмитра Головіна та начальника Управління Служби безпеки в Одеській області Олександра Довженка.

До обговорення питань протидії злочинності долучилися представники керівництва військової прокуратури Південного регіону України, Головного управління ДФС в Одеській області, Одеської митниці ДФС, Причорноморського Управління кіберполіції, Управління захисту економіки в області, патрульної поліції в Одеській області, прикордонної служби, органів виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.

Упродовж 2018 року правоохоронними органами вжито заходи, що сприяли певній стабілізації криміногенної ситуації в регіоні.

Так, в області знижено рівень кримінальних правопорушень на 10 тисяч населення.

Відбулося зменшення загальної кількості облікованих кримінальних правопорушень, у тому числі особливо тяжких та тяжких злочинів.

Завдяки спільній роботі правоохоронців у понад два рази збільшено кількість направлених до суду обвинувальних актів про корупційні правопорушення, злочини у бюджетній та земельній сферах, а також кримінальні правопорушення, скоєні представниками організованих груп та злочинних організацій.

За результатами наради для правоохоронних органів визначено пріоритетні напрямки діяльності, серед яких протидія проявам ксенофобії, виявлення, розкриття та розслідування  злочинів, пов’язаних із використанням бюджетних коштів на ремонт і будівництво доріг, порушення норм та правил містобудування, протидії рейдерству та незаконному функціонуванню автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів.                    

Учасники наради узгодили комплекс спільних скоординованих заходів, спрямованих на підвищення ефективності взаємодії правоохоронців для підвищення ефективності протидії злочинності в регіоні.

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2531