Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2018

Олег Жученко: Керівник субпідрядної організації, що займалася реконструкцією «Вікторії», підозрюється у заволодінні 1,7 млн грн бюджетних коштів

-

          Прокуратура Одеської області 31 жовтня повідомила про підозру директору субпідрядної організації, що займалася реконструкцією табору «Вікторія» у заволодінні бюджетними коштами (ч. 5 ст. 191 КК України).

         Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

         «Керівник товариства з обмеженою відповідністю підозрюється у заволодінні частиною коштів, що надійшли з місцевого бюджету на виконання будівельних робіт у дитячому таборі», - про це сьогодні повідомив прокурор Одеської області Олег Жученко.

         З’ясовано, що на рахунки низки компаній з ознаками фіктивності зараховано понад 1 млн 700 тис грн за виконання умов договору у той час, як  будівельно–монтажні та інші роботи ці підприємства не здійснювали.

         Крім того керівнику фірми правоохоронці вручили клопотання про зміну запобіжного заходу, а саме домашнього арешту, який раніше обрано судом, на тримання під варту.

         Нагадаємо, що цей посадовець також підозрюється у привласненні 400 тис грн бюджетних коштів, отриманих від міської ради на виконання робіт, шляхом службового підроблення будівельної документації.

                 

         Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 3398