Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2018

Прокуратура повідомила про підозру директору фірми, яка причетна до схеми заволодіння базою відпочинку «Зорі Тирасполя» у Затоці

-

       Слідчі прокуратури Одещини повідомили про підозру громадянці - директору фірми, причетної до злочинних оборудок з майном  бази відпочинку «Зорі Тирасполя».

         Вказану особу підозрюють у підробленні документів, шахрайстві та фіктивному підприємництві.

         За даними розслідування, у 2014 році ця «підприємлива» громадянка разом зі спільниками протиправно заволоділи базою відпочинку у Затоці Білгород-Дністровського району.

         Злочинна схема реалізована на підставі неправосудного рішення суду про визнання права власності на адміністративні будівлі комплексу відпочинку та державної реєстрації права на вказану нерухомість за фіктивною фірмою.

         Таким чином майно бази відпочинку протиправно вибуло із державної власності, а саме власності Фонду державного майна України.

         В подальшому завдяки фіктивним документам про вартість нерухомості,  ділки уклали між Затоківською селищною радою та приватним підприємством договір купівлі-продажу земельної ділянки, на якій розташована база.

         Унаслідок протиправних дій спричинено понад 10 мільйонів гривень шкоди.

         Наразі перевіряється причетність до оборудок інших фігурантів, у тому числі серед працівників правоохоронних органів.

         Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 

         Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 3547