Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.12.2018

На Одещині прокуратура спільно з податковою міліцією вилучили понад 2 тис літрів алкоголю та 3 тис пачок цигарок без марок акцизного податку (ФОТО)

-

Правоохоронні органи під координацією прокуратури Одещини продовжують роботу, направлену на виявлення та припинення діяльності цехів з виробництва недоброякісного алкоголю, а також вилучення з обігу напоїв, вживання яких становить небезпеку для здоров’я громадян.

Зокрема, на території Ізмаїльського та Кілійського районів Одеської області у ході досудового розслідування співробітники прокуратури спільно з працівниками оперативного управління Головного управління Державної фіскальної служби в області вилучили з незаконного обігу майже 1500 літрів  алкогольних напоїв, 58 тетрапаків загальним об’ємом - 580 л, а також близько 3000 пачок цигарок іноземного виробництва без марок акцизного податку.

Вилучена алкогольна та тютюнова продукція без будь-яких документів про їх походження реалізовувалась на території Одещини.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. ч. 1, 3 ст.204, ч. 1 ст. 199 КК України здійснює прокуратура Одеської області.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області 

       

       

 

кількість переглядів: 2392