Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.12.2018

На Одещині правоохоронні органи повідомили про підозру меру Болграду у скоєнні низки злочинів

-

        Органи прокуратури повідомили про підозру керівнику Болградської міської ради у підробленні документів, розтраті майна та хуліганських діях із застосуванням фізичної сили.

         За даними розслідування, у 2017 – 2018 роках міський голова у змові з директором одного з підприємств сфальсифікували офіційні документи та розтратили понад півмільйона гривень з бюджету при закупівлі вантажного автомобілю з гідропідйомником.

         Крім того у травні цього року, на ринок у Болграді приїхала техніка для демонтажу будівельних заготовок під МАФи.

         Власник споруд почав протестувати, намагався перешкодити техніці та ліг на дорогу перед краном, не погоджуючись з рішенням міської ради.

         Як з’ясовано, голова міської ради, який знаходився на місці демонтажу,  підійшов до протестувальника та побив лежачого чоловіка ногами, коли останній не мав змоги захищатися.  

         Потерпілому спричинено закриту черепно-мозкову травму, забої голови та нирки, що призвело до короткочасного розладу здоров’я.

         Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Болградського відділу поліції (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366, ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 296 КК України).

 

         Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 3183