Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.01.2019

На Одещині та у місті правоохоронці спільно з контролерами припинили незаконну діяльність 52 АЗС та пунктів, вилучили та арештували понад 270 тонн пального

-

Правоохоронці регіону спільно з контролюючими органами вживають заходи, спрямовані на протидію функціонуванню нелегальних автогазозаправних станцій та пунктів.

Наразі триває досудове розслідування у 18 кримінальних провадженнях за фактами порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, на вибухонебезпечних підприємствах, а також за фактами самовільного зайняття земельної ділянки, ухилення від сплати податків від реалізації палива, зловживання службовим становищем тощо.

Крім того прокурори спільно зі слідчими вже скерували до суду з обвинувальними актами 3  кримінальних провадження за фактами незаконної діяльності АЗС та пунктів.

Загалом за декілька місяців правоохоронці спільно з контролерами припинили незаконну діяльність 52 автогазозаправних станцій та пунктів, вилучили понад 275 тонн пального та допоміжне обладнання.

На все вилучене майно судом накладено арешти.

Робота на вказаному напрямку триває.

 

                Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2351