Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2019

Розслідування квартирних махінацій триває - за клопотанням прокуратури заарештували ще одного директора кооперативу будівництва на вул. Жаботинського

-

     Прокуратура спільно з іншими правоохоронними органами продовжує працювати над притягненням до відповідальності всіх осіб, причетних до оборудок з коштами інвесторів багатоповерхівки на вул. Жаботинського в Одесі.

     Наразі правоохоронці викрили та повідомили про підорзу ще одному керівнику кооперативу.

      За клопотанням прокуратури 02 лютого судом його взято під варту із заставою у понад 11 млн грн, яку наразі не внесено. 

      Встановлено, що керівник кооперативу ЖК «Набережний квартал» у 2016 - 2017 роках  збирав кошти з членів кооперативу на будівництво секції висотки, в той час, як діяла заборона на будівництво, а ДАБІ України своїм рішенням анулювала дозвіл на виконання робіт.

    Зловживаючи довірою інветсорів, директор кооперативу зібрав на примарне будівництво ще майже 6 млн грн,  а також розтратив нібито на закупівлю матеріалів ще 11 млн грн з рахунків вкладників.

     Нагадаємо, наразі перебуває під вартою ще один директор будівельного кооперативу «Набережного кварталу», а також один з підозрюваних посадовців кооперативу – у розшуку.

   Оперативний судпровід у кримінальному провадженні здійснюють співробітники УЗЕ органів поліції в області, досудове розслідування у кримінальному провадженні - слідчі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

 

         Прес-служба прокуратури Одеської області

 

   

 

кількість переглядів: 2232