Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.04.2019

Відповідатимуть перед Законом представники угруповання, які тероризували мешканців Овідіопольського та Тарутинського районів, та викрали чоловіка з Одеси

-

Прокуратура Одеської області направила до суду обвинувальний акт стосовно організованої злочинної групи з 5 чоловік.

На їх «рахунку» викрадення людини, вимагання, розбійні напади та присвоєння повноважень правоохоронців.

Майже 6 місяців у 2018 році нападники тероризували чоловіка. У форменому одязі поліцейських, викрали одесита з його будинку та в кайданках відвезли у багажнику авто за місто.

Близько місяця його тримали в підвалі у селі в Біляївському районі, де залякували та погрожували вбити. Свободу потерпілого оцінили у 10000 доларів США.

Паралельно угруповання «заробляло» на розбійних нападах.

Їх рук - розбій у селі Доброолександрівка Овідіопольського району, у вересні минулого року. Під виглядом поліцейських вони залякали сім’ю та з погрозами застосування зброї відібрали більше 240 тис грн.

У жовтні того ж року вони проникли до будинку у с. Красне Тарутинського району. У масках та формі зі зброєю напали на господарів будинку: літню жінку, її доньку та неповнолітнього сина, забравши з дому майна більш ніж на 100 тис грн.

Слідчо-оперативні заходи проведені за участі співробітників Управління стратегічних розслідувань та слідчих Головного управління Національної поліції в Одеській області (ч. 3 ст. 146, ч. 4 ст. 187, ч. 4 ст. 189, ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 353 КК України). 

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

кількість переглядів: 2347