Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2019

На Одещині посадовець фіскальної служби відповідатиме перед Законом за систематичні побори з підприємця (ФОТО)

-

Прокуратура Одеської області направила до суду обвинувальний акт стосовно посадовця органів Державної фіскальної служби в області, підозрюваного у хабарництві (ч. 3 ст. 368 КК України).

Начальник однієї з державних податкових інспекцій управління ГУ ДФС вирішив «нажитися» на роботі товариства з обмеженою відповідністю, що займалося купівлею-продажем сільськогосподарської продукції.

За не перешкоджання комерційній діяльності фіскал вимагав від підприємця систематично отримувати стабільну суму, а саме 0,5 відсотки від обороту ТОВ.

У разі відмови комерсанта чекали штучні перешкоди в одержанні свідоцтва платника податку на додану вартість, призупинення дії інших необхідних для роботи податкових документів.

Під час передачі 10500 грн - однієї з чергових «виплат» за лояльність податкової, службовця затримали правоохоронні органи.

Слідчо-оперативні заходи проведені за участі прокурорів обласної прокуратури, співробітників Управління Служби безпеки в Одеській області, Управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби в області, Головного Національної поліції в Одеській області.  

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2501