Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.06.2019

Прокуратура звертатиметься до суду з клопотанням про взяття під варту підозрюваного у жорстокому вбивстві дівчинки в Іванівському районі Одещини (ФОТО, ВІДЕО)

-

     Прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом викрадення, спроби зґвалтування та умисного вбивства 12-річної дівчинки в Іванівському районі, а також наруги над тілом померлої (ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 152, п. 2, 10 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 297 КК України).   

    Про це під час спільного брифінгу за часті керівника ГУНП в області Олега Беха повідомив прокурор Одещини Олег Жученко.

     Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

    З метою пошуку дівчинки протягом тижня було задіяно значний штат працівників органів Національної поліції, Національної гвардії України, волонтерів та небайдужих мешканців смт Іванівка.

  Наразі 22-річний місцевий мешканець, причетний до жорстокого вбивства, затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.  

  Сьогодні чоловіку буде повідомлено про підозру та прокуратура Одещини звертатиметься до суду з клопотанням про взяття його під варту без права на заставу.

      Відео з брифінгу дивіться на каналі прокуратури у Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=KgewjaXdyL4


         Прес-служба прокуратури Одеської області

        

        

        

          

        

кількість переглядів: 2474