Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.08.2019

Відповідатимуть у суді причетні до розбою на мільйон по вул. Агрономічній

-

          Одеська місцева прокуратура №2 скерувала до суду обвинувальний акт стосовно фігурантів розбійного нападу на мільйон гривень.         

        У грудні минулого року, серед білого дня, четверо чоловіків очікували свою потенційну жертву в авто «Merсedes Е270» на литовській реєстрації.

        Напад планували на території промислової бази по вул. Агрономічній. Через деякий час 42-річний мешканець міста з рюкзаком на плечі підійшов до свого автомобіля «Honda Accord». У сумці лежало майже 1,4 млн грн (у гривні та доларах США).

       Частково приховавши обличчя чорними шапками, зловмисники накинулися на підприємця. Один із нападників погрожував вогнепальною зброєю.

         Всі четверо почали його бити, а потім вирвали з рук сумку та сіли до свого авто. Потерпілий намагався зупинити розбійників та стрибнув на капот автомобіля. Він бив кулаками лобове скло, поки  один з пасажирів вистрілив в чоловіка та поранив ногу.    

         Від цього потерпілий впав на землю, а нападники зникли з місця злочину.

         На теперішній час троє підозрюваних за клопотанням прокуратури перебувають під вартою, ще один фігурант злочину – у розшуку.

     Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Хмельницького відділу поліції при Малиновському відділі поліції (ч. 4 ст. 187 КК України).

         ! За цей особливо тяжкий злочин Законом передбачено до 15 років ув’язнення з конфіскацією всього майна у дохід держави.

        

         Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

кількість переглядів: 2015