Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2019

Прокуратура: в Овідіополі за домашнє насильство покарали кривдника

-

Прокурори Іллічівської місцевої прокуратури підтримували обвинувачення у суді стосовно 36-річного підозрюваного у домашньому насильстві (ст. 126-1 КК України).

Більше двадцяти років проживши у цивільному шлюбі з мешканкою Овідіополю та маючи п’ятеро спільних дітей, чоловік останнім часом став поводити себе жорстоко, систематично ображати жінку, зловживати спиртними напоями, застосовувати психологічний тиск та фізичне насильство.

За захистом своїх прав громадянка зверталася до поліції, за результатами чого кривдника неодноразово притягували до адміністративної відповідності за систематичне насильство у сім’ї.

Таким чином, його умисні дії кваліфіковані як злочин - домашнє насильство, що завдає фізичних, психологічних страждань, призводить до розладів здоров’я, втрати працездатності, емоційної залежності, погіршення якості життя потерпілої (ст. 126-1 КК України).

Під час судового розгляду чоловік свою провину визнав, розкаявся, його засуджено до 2 місяців арешту та взято під варту в судовій залі.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2166