Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2019

Перший заступник Генерального прокурора Віталій Касько представив колективу нового керівника прокуратури Одещини (ФОТО)

-

У вівторок, 1 жовтня, перший заступник Генерального прокурора Віталій Касько представив колективу прокуратури Одещини новопризначеного прокурора області Максима Вихора.

Віталій Касько зазначив, що новий керівник регіональної прокуратури має 19-річний стаж роботи в органах Служби безпеки та прокуратури, значний досвід практичної діяльності, що дозволить ефективно виконувати поставлені перед відомством завдання.

Серед пріоритетних напрямків для регіональної прокуратури перший заступник Генерального прокурора визначив реальну боротьбу з організованою злочинністю, дієву протидію корупції на митниці та незаконному обігу контрафактної продукції і підакцизних товарів, викриття та ліквідацію податкових «ям», протидію торгівлі людьми,  наркотрафіку та кіберзлочинності.

«Принциповим у роботі прокурорів має стати не лише розслідування та притягнення до реальної міри покарання за вчинене, а й позбавлення правопорушника матеріальної вигоди від скоєного злочину. Злочинні активи мають бути виявлені, заарештовані та конфісковані за вироком суду», - акцентував увагу присутніх Віталій Касько.  

У свою чергу Максим Вихор подякував за проявлену довіру керівництву Генеральної прокуратури та зазначив, що спрямує свою діяльність на те, щоб кожний прокурор згадав про свою присягу Українському народу та щоденно її виконував на благо та служіння громадянам.

 «Особовий склад прокуратури Одещини має значний потенціал. Проте триває реформа і мають залишитися найкращі з бездоганною репутацією, здатні виконувати функціональні обов’язки та завдання, співробітники, які з гідністю пройшли атестацію та приступили до роботи в оновлених органах прокуратури України», -  відзначив прокурор Одеської області.  

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 2769