Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2019

Правоохоронні органи викрили одеських поліцейських, які катували двох перехожих для визнання чужої провини (ФОТО, ВІДЕО)

-

      Прокуратура Одещини здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом катування людей (ч. 2 ст. 127 КК України).

         Під час розслідування, за результатами зібраних доказів прокурори прокуратури спільно зі слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань в м. Миколаєві встановили причетність та повідомили про підозру у злочині двом поліцейським.

         За даними слідства, вказані співробітники поліції у кінці травня цього року чергували у пішому патрулюванні у районі Одеського залізничного вокзалу та прилеглої території. 

         Уночі вони помітили двох нетверезих чоловіків. У ході раптово виниклого плану патрульні вирішили використати своїх потенційних жертв в якості причетних до крадіжки золотого ланцюга.  

         Виходячи за межі своїх службових повноважень, вони затримали та проти волі доставили чоловіків до опорного пункту поліції у приміщення вокзалу.

         По черзі заводячи до службового кабінету незаконно затриманих, поліцейські «вибивали» з них визнання.

         Чинили психологічний тиск, погрожували розправою, били гумовими кийками та ногами.

         Від удару ногою один з чоловіків впав на підлогу та почав благати припинити знущання та побиття.

         Оперативний супровід у кримінальному провадженні здійснювали співробітники Одеського управління внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції.  

         Прес-служба прокуратури Одеської області

     Відео з камер за посиланням на каналі прокуратури у Youtube:

 https://www.youtube.com/watch?v=6TncdhfayVI

    Фото зі слідчих дій:

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 2645