Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2019

Організували наркотрафік кокаїну в Одесі - відповідатимуть перед Законом троє фігурантів злочину (ФОТО)

-

Правоохоронні органи продовжують спільну роботу з протидії незаконному обігу наркотиків, викриття та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Так, прокуратура Одеської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно трьох фігурантів наркотрафіку, які тривалий час збували кокаїн в Одесі. Наркотики отримували з країн Європи.

Протиправна діяльність під ідейним керівництвом 42-річного мешканця Одеси включала систематичне незаконне придбання, поставки, перевезення, зберігання та реалізацію «порошку», що є наркотичним засобом, обіг якого обмежено. Кокаїн під продаж зберігали за місцем мешкання одного з ділків.

У травні цього року їх викрили та затримали правоохоронні органи під час чергового збуту 20 г кокаїну, що ділки оцінили в майже 150 доларів США за 1 г.

До того ж під час обшуків помешкань у них вилучили арсенал зброї та боєприпасів: пістолет Браунінг-1906, рушницю ІЖ, більше 300 патронів різного калібру, підривач УЗРГМ-2,електродетонатор ЕДП, два брикети з речовиною, схожою на вибухівку, пістолет Форд 9Р тощо.

Спецоперація з викриття та затримання наркодилерів була проведена за участі прокурорів прокуратури області, слідчих відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Головного управління Національної поліції в Одеській області та співробітників Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

кількість переглядів: 2191