Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.12.2019

На Одещині правоохоронці ліквідували цех з незаконного виготовлення елітного алкоголю (ФОТО)

Прокурори спільно з працівниками ГУ ДФС в області та співробітниками ГУНП в Одеській області припинили незаконну діяльність з виготовлення контрафактного алкоголю відомих світових брендів у прикордонному районі Одеської області.

Правоохоронні органи продовжують роботу, направлену на виявлення та припинення діяльності щодо виробництва недоброякісного алкоголю, а також вилучення цієї продукції з обігу, вживання якої несе небезпеку для здоров’я громадян.

На цей раз прокурори спільно з працівниками ГУ ДФС в області та співробітниками ГУНП в Одеській області припинили незаконну діяльність з виготовлення контрафактного алкоголю відомих світових брендів у прикордонному районі Одеської області.

Так, правоохоронці вилучили з незаконного обігу понад 2000 літрів готової продукції, 5000 етикеток для коньяку, 3250 кришок, 704 пустих скляних пляшок, 770 штук упаковок та інше обладнання для незаконного виготовлення алкогольної продукції, а також 2760 пачок цигарок іноземного виробництва без марок акцизного податку.

Алкоголь без будь-яких документів та дозволів реалізовували на території Одещини.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Одеської області (ч. ч. 1, 2, 3 ст. 204, ч. 1 ст. 199 КК України).

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 2152