Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.01.2020

Хід розслідування ДТП за участі правоохоронця перебуває на контролі прокуратури області

Прокурори обласної прокуратури контролюють хід розслідування ДТП за участі поліцейського, внаслідок якої травмовано людей.

Прокурори обласної прокуратури контролюють хід розслідування ДТП за участі поліцейського, внаслідок якої травмовано людей.

За даними слідства, співробітник одного з районних відділів поліції міста, перебуваючи поза службою, у міждворовому проїзді в Київському районі, на автомобілі «OPEL» здійснив наїзд на двох пішоходів.

За цим фактом слідчі ТУ ДБР у Миколаєві вчора розпочали розслідування за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Вивченням матеріалів кримінального провадження прокурорами встановлено, що внаслідок наїзду чоловік та жінка зазнали тяжких травм у зв’язку з чим кримінальне провадження перекваліфіковано за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження).

Наразі слідчими проводяться невідкладні слідчі дії та експертні дослідження, за результатом яких буде прийнято рішення про повідомлення водію про підозру.

 

 Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 1999