Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2020

Арсенал зброї зі Сходу України - правоохоронці викрили одесита, який отримував поштою боєприпаси та комплектуючі до них (ФОТО)

Прокурори прокуратури Одещини (Одеської місцевої прокуратури № 2) здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом придбання, зберігання та ймовірного продажу вогнепальної зброї та боєприпасів (ч. 1 ст. 263 КК України).

Прокурори прокуратури Одещини здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом придбання, зберігання та ймовірного продажу вогнепальної зброї та боєприпасів (ч. 1 ст. 263 КК України).

Під час розслідування стало відомо, що мешканець Одеси отримує поштові відправлення з вогнепальною зброєю, боєприпасами та комплектуючими до них з території Донецької та Луганської областей.

Так, вчора, 18 лютого, під час чергового отримання поштових відправлень, правоохоронці викрили зловмисника та вилучили значну кількість куль різноманітних калібрів, гільз і патронів.

В подальшому, в ході обшуку за місцем мешкання, чоловік добровільно видав пістолети та автоматичні кулемети, різноманітні гранати, патрони різних калібрів, гільзи, кулі та порох. Разом з тим, виявлено обладнання для комплектування (виготовлення) боєприпасів та перероблення зброї.

На даний час чоловік співпрацює зі слідством, надає викривальні покази щодо вилученого майна та джерел його походження.

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру.

Слідчо-оперативні заходи проведено за участі співробітників Управління СБУ в області.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Малиновського відділу поліції.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2057