Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2020

За клопотанням прокуратури підозрюваного у «продажу» українок за кордон відправили за ґрати

За клопотанням прокурорів обласної прокуратури взято під варту 35-річного мешканця Одеси, підозрюваного у торгівлі людьми, якого напередодні правоохоронці затримали в приміщенні міжнародного аеропорту «Одеса».

Прокуратура Одещини спільно з іншими правоохоронними органами протидіє незаконній торгівлі людьми, виявляє вказані факти та вживає заходи для притягнення винних осіб до відповідальності.

Так, вчора, 18 лютого, за клопотанням прокурорів обласної прокуратури взято під варту 35-річного мешканця Одеси, підозрюваного у торгівлі людьми, якого напередодні правоохоронці затримали в приміщенні міжнародного аеропорту «Одеса».

З’ясовано, що організатор торгівлі «живим товаром» планував відправити чотирьох молодих українок до Німеччини з метою подальшої сексуальної експлуатації.

Під час пошуку жінок зловмисник орієнтувався на їх скрутне становище, обіцяв значний дохід та повне соціальне забезпечення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ГУНП в Одеській області за ч. 2 ст. 149 КК України.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 1339