Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.04.2020

Прокуратура: організатора умисного знищення майна бази відпочинку в Затоці взято під варту (ФОТО)

За клопотанням прокурорів прокуратури Одещини організатора умисного знищення майна однієї з баз відпочинку в смт. Затока, м. Білгород-Дністровський, взято під варту.

За клопотанням прокурорів прокуратури Одещини  організатора умисного знищення майна однієї з баз відпочинку в смт. Затока, м. Білгород-Дністровський, взято під варту.

За версією слідства, на початку квітня місцевий підприємець, з метою звільнення земельної ділянки площею 0,08 га, замовив знесення будівлі, що розташована на території сусідньої бази відпочинку. Внаслідок таких протиправних дій одне з приміщень турбази зруйновано повністю.

 За вказаним фактом організатору даного злочину повідомлено про підозру за ч.  3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194 КК України.

Слід зазначити, що затриманому на місці скоєння правопорушення водію фронтального навантажувача, який безпосередньо здійснював роботи з демонтажу, правоохоронцями також повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 194 КК України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Білгород-Дністровського відділу поліції.

!За цей злочин законом передбачено до 10 років позбавлення волі

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 2039