Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.04.2020

Прокуратура: мешканцю Одеси повідомлено про підозру у викраденні 7-річної дівчинки

За процесуального керівництва прокурорів прокуратури Одещини повідомлено про підозру у викраденні дитини 39-річному мешканцю Одеси (ч. 2 ст. 146 КК України).

За процесуального керівництва прокурорів прокуратури Одещини повідомлено про підозру у викраденні дитини 39-річному мешканцю Одеси (ч. 2 ст. 146 КК України).

З’ясовано, що вдень 28 квітня чоловік приїхав у одне із сіл Лиманського району, де на вулиці помітив 7-річну дівчинку. З метою викрадення зловмисник заманив неповнолітню до автомобілю, де пообіцяв показати іграшки та подарунки. Після того, як дитина сіла до авто, лиходій зачинив двері та рушив з місця. На щастя дівчинка зуміла вирватись і втекти.

Про ретельну підготовку до викрадення свідчить той факт, що підозрюваний застосовував методи конспірації та напередодні перефарбував власний автомобіль, щоб після вчинення злочину повернути йому першочерговий вигляд, і таким чином, не бути викритим.

Зусиллями поліцейських негідника оперативно відшукали та затримали у Миколаївській області.

Правоохоронці перевіряють інформацію про можливу причетність викрадача дитини до інших аналогічних злочинів.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Лиманського відділення поліції.

        

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 1494