Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.04.2020

Трьох членів злочинної групи підозрюють у вчиненні крадіжки з квартири одесита на суму понад 5,5 млн грн (ФОТО)

За процесуального керівництва прокурорів обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом учасникам злочинної групи у крадіжці майна з квартири одесита (ч. 5 ст. 185 КК України).

За процесуального керівництва прокурорів обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом учасникам злочинної групи у крадіжці майна з квартири одесита (ч. 5 ст. 185 КК України).

З’ясовано, що у листопаді минулого року троє чоловіків, вихідці з країн Закавказзя, викрали майно з квартири підприємця у Київському районі Одеси.

Зловмисники заволоділи золотими прикрасами, коштовними годинниками, мобільною технікою, колекційною зброєю та грошима. Загальна вартість викраденого майна склала понад 5,5 млн гривень.

Крім того, правоохоронці перевіряють інформацію щодо причетності крадіїв до вчинення аналогічних злочинів.

У зв’язку з переховуванням підозрюваних від органів досудового розслідування та суду, ухвалою Київського районного суду міста надано дозвіл на їх затримання.

Сьогодні, 30 квітня, слідчі провели 17 обшуків, під час яких вилучили речові докази та затримали двох учасників групи. Наразі вони очікують розгляду судом клопотань про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Розшук їх спільника продовжується.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу співробітників УСР в Одеській області ДСР НПУ.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

кількість переглядів: 1987