Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2020

Правоохоронці Одещини викрили групу серійних викрадачів елітних авто (ФОТО)

Під процесуальним керівництвом прокурорів прокуратури Одеської області повідомлено про підозру у викраденні елітних автомобілів в Одесі трьом членам злочинної групи (ч. 2 ст. 289 КК України)

Під процесуальним керівництвом прокурорів прокуратури Одеської області повідомлено про підозру у викраденні елітних автомобілів в Одесі трьом членам злочинної групи . 2 ст. 289 КК України).

З’ясовано, що восени минулого року зловмисники викрали у одесита автомобіль «BMW Х5».

Разом з тим, сьогодні, 7 травня правоохоронці затримали двох членів групи під час викрадення автомобілю «Lexus GX 470» у центрі міста.

У ході проведення обшуків за адресами проживання підозрюваних вилучено автомобільні номерні знаки у значній кількості, чорнові записи, стартові пакети мобільних операторів, мобільні телефони та інші докази, які мають значення для справи.

Найголовніше, що правоохоронцям вдалось відшукати викрадений автомобіль «BMW Х5».

Наразі у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі дії.

Прокурори клопочуть перед судом про взяття підозрюваних під варту.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу співробітників УКР ГУНП в Одеській області.

 Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

  

кількість переглядів: 1897