Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2020

Близько 100 згортків з метадоном - 38-річного одесита, підозрюваного у збуті наркотиків, взято під варту (ФОТО)

За клопотанням прокурорів прокуратури Одещини  (Одеської місцевої прокуратури № 4) мешканця Суворовського району, підозрюваного у збуті наркотиків, взято під варту.

За клопотанням прокурорів прокуратури Одещини мешканця Суворовського району, підозрюваного у збуті наркотиків, взято під варту.

За версією слідства, чоловік реалізовував на території Одеси наркотичний засіб так званим методом «закладок». Правоохоронці наркоділка затримали «на гарячому». При особистому огляді у чоловіка та з місця схованки «товару» вилучили кілька згортків з наркотичною речовиною.

Того ж дня за місцем мешкання одесита провели санкціонований обшук, під час якого виявлено ще близько сотні згортків з метадоном, що за його словами він придбав через Інтернет-мережу для продажу, а також пістолет із патронами.

 За вказаним фактом затриманому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Суворовського відділу поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 1500