Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2020

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно трьох членів організованої групи з Одеси, які підозрюються у серії розбійних нападів

Прокурори прокуратури Одещини скерували до суду обвинувальний акт стосовно трьох членів організованої групи, які підозрюються у вчиненні серії розбійних нападів в Одесі та незаконному заволодінні транспортним засобом (ч. 2 ст. 187, ч. 4. ст. 187, ч. 3 ст. 289 КК України).

Прокурори прокуратури Одещини скерували до суду обвинувальний акт стосовно трьох членів організованої групи, які підозрюються у вчиненні серії розбійних нападів в Одесі та незаконному заволодінні транспортним засобом (ч. 2 ст. 187, ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 289 КК України).

За версією слідства, у грудні минулого року троє молодиків, на чолі з організатором 1991 року народження, здійснили розбійний напад на одесита по вул. Дача Ковалевського, під час якого заволоділи виробами із золота на суму 100 тис гривень.

Крім того, наприкінці січня поточного року зловмисники здійснили напад на інкасатора терміналів мобільного зв’язку у Київському районі, під час якого викрали гроші у сумі майже 500 тис гривень та незаконно заволоділи автомобілем потерпілого.

Силами співробітників Управління карного розшуку ГУНП в Одеській області вдалось оперативно встановити всіх учасників групи та здійснити їх затримання.

Правоохоронці зібрали достатньо доказів для доведення їх винуватості у суді.

За клопотанням прокурорів підозрювані перебувають у слідчому ізоляторі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Київського відділу поліції під процесуальним керівництвом прокурорів обласної прокуратури та Одеської місцевої прокуратури № 1.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 1585