Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2020

15 кг пігулок «Димедролу» - правоохоронці Одещини припинили контрабанду сильнодіючої речовини (ФОТО)

Правоохоронні органи Одещини продовжують спільну роботу з протидії контрабанді, викриття та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Правоохоронні органи Одещини продовжують спільну роботу з протидії контрабанді, викриття та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Так, за процесуального керівництва прокуратури Одеської області оперативні працівники Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України спільно зі співробітниками Управління СБУ в Одеській області ліквідували канал контрабандного переміщення сильнодіючої речовини «Димедрол» з Республіки Молдова в Україну в особливо великих розмірах.

Правоохоронці викрили двох громадян Молдови та двох громадян України під час переправлення через кордон на територію України близько 15 кг пігулок «Димедролу».

Також спільними зусиллями правоохоронних органів вдалося ліквідувати всю ланку цієї поставки, від причетних до контрабанди осіб до замовника.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі дії, за результатами яких будуть вирішені питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу викритим особам.

Досудове розслідування здійснюють слідчі УСБУ в Одеській області за ч. 1 ст. 201, ч. 4 ст. 321 КК України.

 

!За цей злочин Законом передбачено до 10 років ув’язнення.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

  

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 1767