Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.07.2020

Нелюдське вбивство подружжя у Затоці – підозрюваним виявився приятель потерпілих

За процесуального керівництва прокурорів прокуратури Одещини повідомлено про підозру 52-річному чоловікові у вбивстві подружжя в Затоці.

За процесуального керівництва прокурорів прокуратури Одещини повідомлено про підозру 52-річному чоловікові у вбивстві подружжя в Затоці.

З’ясовано, що сьогодні, 20 липня, підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, озброївшись власною рушницею, з метою повернення коштів, що п’ять років тому він надав у борг, прибув за місцем мешкання своїх близьких приятелів.

Покликавши подружжя до вхідних воріт домогосподарства, чоловік здійснив декілька пострілів у їх бік, після чого одразу залишив місце злочину.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілі загинули на місці.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України, під час чого у нього вилучено знаряддя вчинення злочину – гладкоствольну рушницю.

На теперішній час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Білгород-Дністровського відділу поліції за п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України.

 

!За цей злочин Законом передбачено до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 1992