Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2020

Намагався заволодіти землею у Суворовському районі вартістю понад 1,5 млн грн – мешканця Одеси підозрюють у шахрайстві

За процесуального керівництва прокурорів Одеської місцевої прокуратури №4 повідомлено про підозру мешканцю Одеси у фальсифікації документів та шахрайстві.

За процесуального керівництва прокурорів Одеської місцевої прокуратури №4 повідомлено про підозру мешканцю Одеси у фальсифікації документів та шахрайстві.

За версією слідства, одесит, на підставі завідомо підробленого технічного паспорту, у 2019 році зареєстрував право власності на житловий будинок по вул. Одеській у Суворовському районі, що фактично відсутній на місцевості.

В подальшому, з метою заволодіння земельною ділянкою, на якій нібито був розташований будинок, чоловік у 2020 році звернувся до Одеської міської ради із заявою про передачу у приватну власність землі, надавши підроблений техпаспорт.

Таким шахрайським шляхом ділок намагався заволодіти землею територіальної громади Одеси площею 0,12 га вартістю понад 1,5 млн гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Хаджибеївського відділення поліції та співробітники Суворовського відділу поліції за плідної співпраці з Одеським науково-дослідним інститутом судових експертиз Міністерства юстиції України (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 358, ч. 4 ст. 358, ч. 3 ст. 15 ч. 4 ст. 190 КК України).

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Одеської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1488