Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.12.2020

Правоохоронці продовжують працювати над припиненням незаконного грального бізнесу в Одесі (ФОТО)

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному проваджені за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом.

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному проваджені за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом.

Слідством з’ясовано, що на території Одеси та області діє група осіб, яка організувала діяльність інтерактивних гральних закладів.

Ділки забезпечували систематичну діяльність цих закладів, пов’язану із незаконним гральним бізнесом, де гравцям надавалась можливість участі у проведенні азартних ігор,  лотерей,  в тому  числі  в  мережі Інтернет.

Під час обшуків у чотирьох  гральних закладах по вулицям Корольова,  Філатова в Одесі та у с. Усатове, а також  за місцями  мешкання організаторів незаконної діяльності та офісних приміщеннях, правоохоронці виявили та вилучили більш ніж 200 одиниць комп’ютерної техніки  із спеціальним програмним забезпеченням, флеш-накопичувачі, носії інформації, чорнові записи із зазначенням клієнтської бази, чорнову бухгалтерію, майже 2 млн грн, понад 60 тис доларів США, мобільні телефони, зброю та 150 патронів.  

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ГУНП в Одеській області за ч. 2 ст. 203-2, ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 345 КК України.

          Робота у вказаному напрямку триває.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 Пресслужба Одеської обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 1529