Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.01.2021

Підпільний гральний заклад в центрі Одеси - 4 членів організованої групи підозрюють у незаконній організації та проведенні азартних ігор (ФОТО)

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури повідомлено про підозру 4 членам організованої групи у незаконній діяльності з організації та проведення азартних ігор (ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України).

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури повідомлено про підозру 4 членам організованої групи у незаконній діяльності з організації та проведення азартних ігор (ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 2032 КК України).

За версією слідства, 26-річний одесит у березні минулого року організував в центрі Одеси, по вул. Канатна, діяльність підпільного грального закладу, де гравцям за кошти надавалась можливість доступу до азартних ігор. Обов’язковою умовою участі в азартних розвагах була сплата гравцем грошей з метою здійснення ставок в еквіваленті фактично внесеної готівки.

До своєї протиправної діяльності підприємливий молодик залучив ще трьох мешканців міста та області, двох хлопців та дівчину, з якими він перебував у дружніх стосунках.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу працівників Управління стратегічних розслідувань в Одеській області ДСР НПУ.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Одеської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1357