Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.09.2021

Результати проведення співбесіди з кандидатами на вакантні посади прокурорів Одеської обласної прокуратури у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня за 28 вересня 2021 року

РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ СПІВБЕСІДИ за 28 вересня 2021 року

Результати проведення співбесіди з кандидатами

на вакантні посади прокурорів Одеської обласної прокуратури у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня за 28 вересня 2021 року

 

 

Відповідно до п. 4 розділу VII Порядку переведення прокурора до органу прокуратури вищого рівня, затвердженого наказом Генерального прокурора № 454 від 16.09.2020 (далі – Порядок), оприлюднюється список кандидатів з набраними ними загальними балами за результатами проведення співбесіди.

 

РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ СПІВБЕСІДИ за 28 вересня 2021 року

 

Звертаємо увагу!

У разі наявності обставин, які не досліджувалися Комісією під час проходження кандидатом будь-якого етапу добору та могли вплинути на кількість набраних ним загальних балів, такі бали за підсумками кожного з етапів добору можуть бути оскаржені особисто кандидатом до Комісії або на її електронну пошту не пізніше 5 робочих днів від дня оприлюднення загальних балів за підсумком кожного з етапів.

 

Скарги розглядаються на засіданні Комісії впродовж 5 робочих днів після закінчення строку на їх подання з прийняттям рішень про задоволення або відмову в задоволенні.

Електронна адреса кадрової комісії [email protected]

кількість переглядів: 1495