Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2022

З Днем працівників прокуратури!

-

З часу повномасштабного військового вторгнення рф на територію України минуло понад 9 місяців. Ми живемо і працюємо у складний воєнний час, під час ракетних обстрілів, звуків сирен, за відсутності світла, і кожного дня плекаємо надію на нашу Перемогу!

Ми віримо у наші Збройні сили, завдяки яким сьогодні маємо можливість привітати усіх з професійним святом – Днем працівників прокуратури!

З першого дня війни прокурори ведуть наступ у протидії злочинам, виконуючи свої обов’язки ефективно та самовіддано. З метою забезпечення неупередженого та ефективного правосуддя, працюють над тим, щоб не втратити жоден доказ злодіянь ворога та тих, хто їм сприяє, хто наживається на цій страшній війні!

Сьогодні випала нагода привітати наших колег-воїнів, які захищають Україну в самих «гарячих точках» бойових дій. Це ті, для кого поняття честь, гідність, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий в будь-яку хвилину стати на захист свого народу і країни.

Вітаючи всіх працівників прокуратури з професійним святом, бажаю, в першу чергу, якнайшвидшої Перемоги та щасливого майбутнього на мирній українській землі!

Слава Україні!

 

Керівник Одеської обласної прокуратури Сергій Костенко

кількість переглядів: 397