Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2023

Висловлюємо співчуття з приводу смерті ветерана органів прокуратури Одещини Людмили Максимівни Коздоби

-

Колектив органів Одеської обласної прокуратури висловлює глибокі співчуття рідним та близьким у зв’язку зі смертю заслуженого юриста України, ветерана прокуратури України старшого радника юстиції Коздоби Людмили Максимівни.

Людмила Максимівна понад 50 років віддала служінню Закону, розпочавши свій трудовий шлях в органах прокуратури Одеської області у далекому 1963 році на посаді слідчого прокуратури Тарутинського району Одеської області. З 1977 по 2015 роки пані Коздоба обіймала різні посади в прокуратурі Одеської області. На будь-якій посаді вона щиро ділилася своїм великим професійним досвідом та невичерпним оптимізмом з молодими прокурорами.

Обірвалося життя справжнього корифея прокурорської справи, для якої виправдання необґрунтовано засудженої людини і притягнення до відповідальності злочинця було справою принципу.

Високі моральні якості Людмили Максимівни, її людяність та беззастережна віра в справедливість сформували заслужену пошану серед працівників прокуратури, суддів, адвокатів.

В очах своїх колег Людмила Максимівна назавжди залишиться непересічним прикладом наполегливості, чесності та відданості професії прокурора, любові до життя, до роботи та своєї дружної родини.

Світла пам’ять про справжнього професіонала, вірного друга, неймовірну жінку залишиться  в наших серцях.

 

Колектив Одеської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1080